Прес-центр7 травня 2018, 15:05

Керівник апарату провела нараду з питань організації заходів до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом

07 травня керівник апарату Вікторія Попова провела нараду з архівним відділом райдержадміністрації з питань організації заходів до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом. 
Під час наради керівник апарату акцентувала увагу присутніх на необхідності виконання Указу Президента України від 26 березня 2018 року № 85/2018 «Про відзначення у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні». Зокрема, проведенні тематичних фото- та он-лайн виставок архівних документів, підготовки та висвітлення публікації, що відображає дані події у місцевій газеті. 
«Відвідавши документальну виставку, прочитавши світлини на офіційних сторінках в соціальних мережах та на сторінці газети - попасняни будуть мати унікальну можливість дізнатися про значний внесок у боротьбі з ворогом мешканців нашого краю, мовою архівних документів», - пояснила керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова. 
За підсумками наради присутнім були надані відповідні доручення та призначені особи, відповідальні за їх виконання.