Прес-центр18 листопада 2020, 16:11

Керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова привітала військовослужбовців ВСП із черговою ротацією

Привітати військовослужбовців із ротацією та вручити відзнаки і пам’ятні подарунки до військової комендатури сьогодні, 18 листопада, завітали керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова та Попаснянський міський голова Юрій Онищенко.
Гості звернулися до військових із теплими словами вдячності за сумлінне виконання службових обов’язків, віддане служіння українському народові, охорону громадського порядку у районі, забезпечення безпеки громадян та побажали наснаги і легкої служби тим, хто приїхав сьогодні до Попасної, та швидкої безпечної дороги тим, хто сьогодні відряджається додому.
В урочистій атмосфері разом із начальником Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку полковником Іваном Бугаєм Вікторія Попова вручила Грамоти бійцям, які відряджаються на постійне місце дислокації. Також пам’ятні подарунки та медалі бійцям ВСП вручив і Попаснянський міський голова.
В свою чергу військові передали керівництву району та міста більше двох з половиною тисяч саджанців хвойних дерев. Майже дві тисячі з них були передані за ініціативи Івана Бугая Тернопільським лісовим господарством в особі його директора Руслана Прокіпчука, а більше ніж п’ятсот, які супроводжував до Попасної начальник Тернопільського професійного коледжу з фізичної та військової підготовки Вадим Ластовицький, передали з міста Збараж.
Щиро дякуємо побратимам за вагомий внесок у відновлення лісових екосистем Попаснянщини, які постраждали цієї осені внаслідок масштабних пожеж.