Прес-центр10 травня 2018, 16:05

Комісія Луганської облдержадміністрації провела виїзне засідання у селі Новотошківське

, яку очолила керівник апарату ОДА Ірина Калініна, провела виїзне засідання у селі Новотошківське з приводу розгляду звернення посадових осіб Новотошківської селищної ради до Президента України. Також участь у засіданні прийняли голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун, керівник військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське та села Жолобок Дмитро Кондратьєв та місцеві мешканці селища.

Серед основних питань, які обговорювалися на засіданні, були питання щодо ремонту покрівлі і можливої заміни вікон у багатоквартирному будинку по вулиці Куйбишевій, 8, продовження ремонту місцевого водогону та приведення його у належний стан, зберігання архівних документів Новотошківської селищної ради.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Віталій Сурай та очільник району Сергій Шакун оглянули будинок по вулиці Куйбишевій, поспілкувалися із його жителями. За підсумками огляду було прийнято рішення провести експертизу для підготовки проектно-кошторисної документації та подальшого ремонту покрівлі дому.

По іншим питанням буде винесено комісійне рішення, після їх детального обговорення.