Прес-центр11 вересня 2018, 13:09

Комунальна установа «Попаснянська центральна районна лікарня» оголошує конкурс на право розміщення кабінету для збору біологічного матеріалу клініко-діагностичної лабораторії

Комунальна установа «Попаснянська центральна районна лікарня» оголошує  конкурс на право оренди частини нежитлового вбудованого приміщення в будівлі центральної районної лікарні загальною площею 5,0 кв.м., розташованого за адресою: Луганська області, міста Попасна, вулиця Первомайська, будинок 165 (другий поверх).

Мета оренди: розміщення кабінету для збору біологічного матеріалу клініко-діагностичної лабораторії.

Стартовий розмір орендної плати за базовий місяць оренди (визначено відповідно до Методики розрахунку орендної плати) становить 143 гривні 92 копійки (без ПДВ).

Основні умови конкурсу та вимоги щодо використання об’єкта:

1. Основним критерієм визначення переможцем конкурсу є найбільший запропонований розмір місячної орендної плати за використання об’єкта оренди порівняно за стартовою платою.

2. Належне утримання та ефективне використання об’єкту оренди за цільовим призначенням.

3. Дотримання вимог щодо експлуатації об’єкта оренди, т.ч. протипожежних,санітарно-епідеміологічних, екологічних норм.

4. Страхування  орендованого майна протягом 1 місяця з дати укладання договору оренди і надання орендодавцю копії страхового поліса і платіжного доручення. Постійно поновлювати договір страхування таким чином, щоб увесь строк оренди майно було застрахованим.

5. Компенсація переможцем витрат на здійснення звіту про незалежну оцінку майна та публікацію оголошення, протягом 10 днів з моменту повідомлення про переможця конкурсу.

6. Строк оренди – 12 місяців (відповідно до розпорядження Попаснянської      районної  військово-цивільної адміністрації №60 від 17.07.2018 року).

7. Протягом 15 робочих днів після підписання договору оренди укласти з балансоутримувачем договір про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого майна та на надання комунальних послуг орендарю.

Для участі у конкурсі претенденти подають на розгляд комісії матеріали у конверті з написом «На конкурс». На конверті зазначається назва, площа та місцезнаходження об’єкта, з відбитком печатки претендента (за наявності). Конверт повинен містити:

1. проект договору оренди із зобов’язаннями щодо виконання умов Конкурсу підписаний претендентом і завірений печаткою (за наявністю);

2. пропозиції розміру місячної орендної плати;

3. додаткові пропозиції до договору оренди (відповідно до чинного законодавства України);

4. гарантії виконання умов конкурсу в строк, не більше, ніж строк оренди, та не більший одного року з дати укладання договору оренди.

Разом з конвертом претендент подає заяву на участь у конкурсі, де зазначає: назву, місцезнаходження та площу об’єкту, на оренду якого він претендує, перелік документів, поданих у запечатаному конверті, інформацію про засоби зв’язку з учасником конкурсу, згоду, що з умовами та порядком проведення Конкурсу він ознайомлений, відомості про претендента:

А) для учасників, які є юридичними особами:

- документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;

- копії установчих документів, посвідчені нотаріусом або юридичною особою;

- довідка органу статистики про включення орендаря - юридичної особи до ЄДРПОУ;

- копію ліцензії орендаря на здійснення певного виду господарської діяльності, яка підлягає ліцензуванню

- довідку від учасника конкурсу про те, що відносно нього не порушено справу про банкрутство.

Б) для учасників, які є фізичними особами-підприємцями:

- копію документів,що посвідчує особу учасника конкурсу,або належним чином оформлену    довіреність ,видану представником фізичної особи - підприємцями;

- свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи підприємця;

- довідку від учасника конкурсу про те, що відносно нього не порушено справу про банкрутство;

- витяг з державного реєстру реєстрації  фізичних осіб-підприємців.

- копію ліцензії орендаря на здійснення певного виду господарської діяльності, яка підлягає ліцензуванню.

Конкурс проводитиметься 26.09.2018р. за адресою: Луганська область, місто Попасна, вулиця Суворова, 3 об 11.00 годині.

Кінцевий термін прийняття пропозиції учасників Конкурсу за 7 календарних днів до дати проведення конкурсу – до 19.09.2018 року.

Пропозиції приймаються за адресою: місто Попасна, вулиця Суворова, 3 у робочі дні: понеділок – четвер з 08.00 до 16.00, у п’ятницю – з 08.00 до 15.00, обідня перерва з 12.00 до13.00.