Прес-центр30 березня 2018, 17:03

Конструктивна взаємодія педагогів – дошкілля

Підвищення фахового рівня вихователів – одна з основних вимог сучасної дошкільної освіти. Саме з цією метою 30 березня на базі закладу дошкільної освіти «Роднічок» (завідуюча Ремез Т.М.) в місті Гірське відбувся районний захід для працівників дошкільної освіти  на тему «Працюємо за державними стандартами дошкільної освіти».

У заході взяли участь представники методичної служби району, завідуючі, методисти  та вихователі  освітніх установ району. Присутніми були опрацьовані питання підвищення якості надання освітніх послуг в садочках та дошкільних групах при НВК, розкриті основні принципи  педагогіки партнерства, опрацьовані питання встановлення  тісних партнерських відносин  та  забезпечення  активної участі батьків в освітньому процесі. Розглянуті презентаційні матеріали з досвіду роботи вихователів району, кожен з присутніх отримав дієві рекомендації для подальшого впровадження в роботу  державних стандартів з дошкільної освіти та розвитку соціального партнерства.

Попаснянський районний методичний центр висловлює подяку  колективу закладу «Роднічок» міста Гірське за якісну організацію та проведення районного заходу.