Прес-центр21 травня 2018, 22:05

КУ "Попаснянська районна центральна лікарня" отримала сучасний ватажний санітарний автомобіль

Сьогодні, 21 травня від проекту «Зміцнення спроможності українських територіальних громад до прийняття внутрішньо переміщених осіб в Україні» (ВПО) Уве Штумпфа, що є однією з ініціатив інфраструктурної програми для України і виконується компанією Deutsch Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, комунальна установа «Попаснянська центральна районна лікарня» отримала гуманітарну допомогу у вигляді спеціалізованого вантажного санітарного автомобілю Fiat Nuovo Dublo Cargo.

Головний лікар установи Олександр Ковальчук із старшим водієм лікарні Віталієм Безбахом особисто приймали участь в урочистому врученні ключів від автомобілю у місті Києві.

Благодійною організацією GIZ було надано 4 автомобілі, 3 одиниці з яких отримали лікарняні заклади Донецької області, а один – районна попаснянська лікарня. Це стало можливим завдяки конструктивній та злагодженій роботі керівництва району та лікарні. Таким чином, комунальна установа «Попаснянська центральна районна лікарня» на сьогоднішній день – єдиний медичний заклад в Луганській області, який отримав такий гранд від благодійної організації. Автомобіль обладнаний сучасним медичним обладнанням і буде використовуватися, як транспорт для перевезення хворих, які потребують лікування у третинній медичній ланці.

Від керівництва Попаснянської районної державної адміністрації та комунальної установи «Попаснянська центральна районна лікарня»" висловлюється щира подяка за надану допомогу директору проекту «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами» Александеру Отто та його координатору Олександру Морозову.