Прес-центр23 червня 2017, 14:06

Літо в бібліотеці – свято щодня!

З 01 по 21 червня Попаснянська дитяча бібліотека – філія районної бібліотеки, зустрічала у себе в гостях вихованців пришкільних таборів міста:  «Сонечка» (Гімназія №20), «Росинки» (школа №21), «Кульбабки» (школа №27), «Козачата» (школа №24), «Грайлики» (школа №1) і вихованців літнього табору Будинку дитячо-юнацької творчості.

Три тижні нестримних веселощів! Три тижні галасливих розваг! Навіть трохи сумно, що табірна зміна закінчилася, бо ми за цей час вже встигли полюбити всіх наших маленьких гостей. Спокійних і непосидючих, слухняних і не дуже, замріяних і цілеспрямованих, галасливих, веселих, кмітливих та творчих!  Веселою юрбою ми відкривали літо, закохувались  у свою  рідну Україну, вчились дружити, змістовно відпочивали та набирались приємних вражень.

Канікул в нашій  бібліотеці не буває. Тут на дітвору завжди чекають цікаві книжки й журнали, настільні ігри й розмальовки, цікаві й корисні заняття. В  черговий  раз стартував читацький  конкурс «Літо з книгою», який продовжуватиметься до 31 серпня. Всі учасники конкурсу будуть відзначені: отримають призи і подарунки.

Протягом всього літа працюватиме «Ігровий куточок» для дошкільників та дітей молодшого шкільного віку, де діти зможуть відпочивати, читати цікаві книжки, відгадувати ребуси та кросворди, збирати пазли, гратись з персонажами лялькового театру, інсценізуючи маленькі вистави й ще багато чого. А для наймолодших читачів щодня працюватиме «Мульт-салон».

У літній період до уваги користувачів – книжкова виставка-захват «Веселка книжкового літа», яка допоможе перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів.  

Тож, бібліотекарі з радістю чекають на маленьких любителів книги по вулиці Первомайській, 5А.