Прес-центр3 червня 2018, 17:06

Луганщина відсвяткувала ювілей

02 червня Луганська область відсвяткувала ювілей – 80-річчя з дня її створення. З нагоди цієї вагомої дати делегація Попаснянського району прийняла участь у масових заходах в Сєвєродонецьку.

До складу делегації увійшли голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун разом із заступниками та керівниками всіх структурних підрозділів райдержадміністрацій, представники підприємств, установ та організацій району, творчі колективи, міськрайонна газета «Попаснянський вісник». До речі, делегація від Попаснянщини була найчисельнішою.

Разом з іншими учасниками заходу представники Попаснянського району взяли участь у святковій ході, яка відбулася на площі Перемоги. Там же неподалік від головної сцени проходила виставка майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Невичерпні таланти Луганщини», виставка-продаж сувенірної продукції переможців обласного конкурсу «Символ Луганщини», різноманітні майстер-класи, виставка «Гордість твоя, Луганщино!», у якій всі райони області демонстрували свої вироби та продукцію.

Хореографічні колективи Попаснянського району взяли участь у загальному флеш-мобі, за підсумками виконання якого було поставлено рекорд наймасовішого танку і зафіксовано цю подію у Книзі рекордів України.

Міськрайонна газета «Попаснянський вісник» презентувала своє видання у «Медіа-вернісажу», а головною вулицею Сєвєродонецька пройшов парад шкільних автобусів, прикрашених графічними малюнками.

На головній сцені Луганщини в урочистій атмосфері найкращі луганчани отримали державні нагороди та обласні відзнаки, серед яких листом Подяки Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації нагороджено Інну Деміденко, спеціаліста І категорії військово-цивільної адміністрації міста Золоте та села Катеринівка, за активну громадську позицію, високі професійні досягнення, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 80-ї річниці утворення Луганської області. 

Фото зі свята можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/pg/ppsrda/photos/?tab=album&album_id=2117021075...