Прес-центр29 грудня 2020, 15:12

Луганська облдержадміністрація висловлює співчуття у зв’язку зі смертю лікаря-ортопеда-травматолога Руслана Валентиновича Верескуна

Сьогодні, 29 грудня, пішов з життя лікар-ортопед-травматолог вищої категорії, експерт Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації за напрямом «Ортопедія та травматологія» Руслан Валентинович Верескун.

Йому було 47 років і він дуже любив життя!

Понад 20 років професією Руслана Валентиновича було дарувати здоров’я людям, але, за злою іронією долі, підступна хвороба виявилась сильнішою за професіоналізм колег-лікарів. На жаль, саме медичні працівники сьогодні стали групою ризику. Адже, попри смертельну небезпеку, на яку у період пандемії вони наражаються щоденно, «люди у білих халатах» виконують свій обов’язок.

Саме таким, щирим та відданим справі свого життя, і запам’ятається Руслан Верескун усім хто його знав. Професіонал найвищого гатунку, він вкладав у свою роботу усі сили й душу. Свій досвід, знання та вміння передавав молодим, працюючи на посаді доцента кафедри ортопедії та травматології у Луганському державному медичному університеті.

Інтелігентність, турбота про колектив, готовність завжди прийти на допомогу здобули Руслану Валентиновичу заслужений авторитет та повагу колег, підлеглих та студентів.

Луганська обласна державна адміністрація висловлює щирі співчуття донькам та дружині – Татяні Володимирівні Верескун, рідним та близьким покійного у зв’язку з непоправною втратою.

Пам’ять про Руслана Валентиновича Верескуна назавжди залишиться у наших серцях.