Прес-центр18 cічня 2018, 16:01

Майбутнє Попаснянщини в наших руках!

У прифронтовій зоні на Сході України вже давно працюють різні благодійні фонди та грантові організації, які допомагають місцевим мешканцям втілювати проекти різної спрямованості. На сьогоднішній день масштабний проект «Культурний Майнінг», якій планується запровадити в Попаснянському районі, проходитиме за підтримки Фундації соціальних інновацій «З країни в Україну» і Фундація вже починає відбирати учасників.

Для максимального розповсюдження інформації про цей проект серед якомога більшої кількості мешканців нашого району, 18 січня в залі засідань Попаснянської райдержадміністрації лідер гурту Nesprosta та співзасновник Фундації соціальних інновацій Денис Блощинський проводив установчий семінар.

На цей захід були запрошені представники сфери культури, освіти, органів влади, громадськості та підприємці. Денис Блощинський ознайомив присутніх з метою, принципами, проблематикою проекту, його основними аспектами, механізмами реалізації та цільовою аудиторією. Під час жвавого діалогу, який склався під час обговорення проекту, пан Денис розповів про результати проекту в інших регіонах України, а запрошені, в свою чергу, вже почали пропонувати ідеї для майнингу на території району. Наостанок учасники заходу залишили співзасновнику Фундації свої контактні дані та виявили зацікавленість з приводу участі у проекті. Будемо сподіватися, що це початок плідної співпраці по розробці та реалізації проектів, які спрямовані на покращення наших міст та селищ.