Прес-центр29 вересня 2017, 15:09

Мешканцям з "сірої зони" буде надано допомогу

Сьогодні до голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна на особистий прийом звернулися мешканці села Новоолександрівка, яка розташована в, так званій, «сірій зоні». Основні питання, з якими звернулися мешканці, стосувалися надання допомоги під час перевезення речей, матеріалів для опалення, підсобного господарства, а також допомоги у пошуку тимчасових помешкань на території, яка знаходиться в іншій частині району, наприклад селищі Комишуваха або селі Дружба.

«Три роки ми живемо у «сірій зоні»: постійні обстріли з боку ОРДЛО, відсутність світла, нормального медичного обслуговування та  продовольства…– нарікає одна з мешканок Новоолександрівки, – Ми вже просто втомилися. Хочеться жити в нормальних умовах і не перейматися, що вночі може статися черговий обстріл. Саме тому ми звертаємося по допомогу до вас,» – пояснила вона.

Поспілкувавшись з мешканцями з «сірої зони», з’ясувавши потреби кожного, Сергій Вікторович запевнив, що з наступного тижня до цього питання, окрім райдержадміністрації, долучаться представники наглядової місії і, по можливості, кожному буде надано допомогу того чи іншого характеру.