Прес-центр25 cічня 2018, 23:01

Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш особисто перевірив хід будівництва газопроводу до селища Тошківського

Як повідомлялося раніше на сайті Попаснянської райдержадміністрації, у останній декаді жовтня у Мирнодолинській селищній раді Попаснянського району розпочалися роботи з будівництва нової гілки газопроводу, який в повному обсязі забезпечить жителів Тошківської та Нижнєнської селищних рад побутовим газом. 
В рамках ознайомлення з інфраструктурою Попаснянського району та проходженням будівельних робіт, на об’єкт завітав Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш. 
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко та голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун ознайомили Міністра із ходом будівельних робіт, оглянули вже змонтований газопровід, поспілкувалися із керівництвом підрядної організації та всі разом були присутні на випробуванні газопроводу великим тиском.
«Не дивлячись на погіршення погодних умов, будівельні роботи продовжуються, – поінформував посадовців начальник підрядної організації. – Залишилось прокласти всього 250 метрів труби. Тож, маємо сподівання незабаром газопровідну гілку ввести у експлуатацію», – додав він.