Прес-центр21 cічня 2021, 16:01

На Луганщині обговорили стан передачі об’єктів спільної комунальної власності району у комунальну власність новоутворених громад

Сьогодні, 21 січня, проведено онлайн-нараду щодо передачі об’єктів спільної власності територіальних громад району до комунальної власності новоутворених територіальних громад. Нарада проходила під головуванням заступника Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслава Негоди за участі першого заступника Луганської облдержадміністрації Олексія Смирнова та усіх новоутворених районних рад, адміністрацій, територіальних громад Луганщини.

Учасники наради в режимі діалогу обговорили питання передачі об’єктів спільної комунальної власності, таких як, заклади охорони здоров’я, культури та соціальної сфери до новоутворених рад і ОТГ. Території відзвітували перед заступником Міністра щодо стану передачі комунальної власності та озвучили проблемні питання, що виникають під час цього процесу. В свою чергу В’ячеслав Негода надав консультації щодо можливостей усунення проблемних питань та подальших дій.