Прес-центр4 грудня 2017, 17:12

На Луганщині пройшли загальнообласні урочистості до Дня місцевого самоврядування

Вже кілька років поспіль 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята 04 грудня в Кремінському районному будинку культури відбулись урочистості, в яких взяли участь депутати районних та місцевих рад області, голови місцевих райдержадміністрацій, сільські та селищні голови разом із секретарями рад, ветерани органів місцевого самоврядування та інші. Від Попаснянського району також була присутня делегація на чолі із головою райдержадміністрації Сергієм Шакуном.

З вітальною промовою до присутніх звернувся голова Луганської облдержадміністрації Юрій Гарбуз. У своєму виступі Юрій Григорович привітав присутніх зі святом та побажав у новому 2018 році продовжувати роботу за напрямками, які цьогоріч були напрацьовані обласною владою та Асоціацією органів місцевого самоврядування. А наостанок наголосив, що, лише об’єднавшись, Луганщина здолає всі перешкоди.

На останок, перед цікавою концертною програмою, Юрій Гарбуз нагородив почесними грамотами та подяками кращих представників місцевого самоврядування. На Попаснянщину з відзнаками вирушили депутати районної ради – Олександр Дмитрович Цьова та Микола Іванович Проценко.