Прес-центр28 жовтня 2019, 14:10

На Попаснянщині було проведено мітинг-реквієм «Вічна пам’ять»

Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників. В цьому році ми святкуємо 75 річницю.

В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

З нагоди цієї дати сьогодні на Попаснянщині було проведено мітинг-реквієм «Вічна пам’ять». На заході були присутні представники районної та місцевої влади, установ, підприємств та організацій міста, члени ветеранської організації, військовослужбовці і учні загальноосвітніх закладів міста Попасна.

Зі словами вітання до присутніх зверталися керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова, голова територіальної міської ветеранської організації Світлана Шингірій  та заступник Попаснянського міського голови Ірина Гапотченко.

Після промов виступаючих, пам’ять людей, які загинули в роки Вітчизняної війни, вшанували хвилиною мовчання. Завершили мітинг покладанням квітів до пам’ятного знаку.

Вічна слава воїнам-визволителям, які врятували нашу Україну від фашистських загарбників і зберегли її для наступних поколінь!