Прес-центр21 cічня 2020, 17:01

На Попаснянщині було відібрано проєкт, для реалізації якого надаватиметься фінансова підтримка з районного бюджету

21 січня відбулося чергове засідання районної конкурсної комісії з розгляду програм, проєктів, заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка з районного бюджету. Цього разу це був відкритий захист конкурсних пропозицій, які були надані відповідно до порядку проведення конкурсу громадськими організаціями Попаснянського району.

За підсумками попередніх засідань до участі у відкритому захисті були допущені два проєкти: Фестиваль «Івана Купала» від громадської організації «Агенція місцевого розвитку територіальної громади м. Попасна» та мультиплікація Попаснянських шкіл  від громадської організації «КОМРОЗ».

Представники громадських організацій презентували свої заявки, акцентуючи увагу комісії на важливості їх реалізації для районі та зазначаючи переваги їхнього впровадження.

Після презентації члени комісії обговорили відповідність кожного проєкту поставленій меті та пріоритетним завданням з розвитку Попаснянського району, які спрямовані на вирішення завдань районної політики на кшталт культурно-просвітницької діяльності, патріотичного виховання, благоустрою, просвітницької роботи тощо. По завершенню обговорень більшістю голосів було вирішено впроваджувати на території Попаснянщини Фестиваль «Івана купала» від громадської організації  «Агенція місцевого розвитку територіальної громади м. Попасна».