Прес-центр14 лютого 2019, 13:02

На Попаснянщині фахівцями благодійної організації «Благодійний Фонд «Карітас Сєвєродонецьк» було презентовано новий проект

14 лютого фахівцями благодійної організації «Благодійний Фонд «Карітас Сєвєродонецьк» було презентовано проект «Забезпечення базових потреб особливо вразливих людей, що постраждали від стресу під час перебування у буферній зоні 2018-2019 років».
На презентацію було запрошено представників соціальної і медичної галузі, шкільних психологів та бібліотекарів. Зустріч проходила у Попаснянській райдержадміністрації. Презентація проекту проходила в теплій, дружній атмосфері за чашкою чаю.
Під час спілкування з тренерами «Карітас Сєвєродонецьк» присутні мали змогу детальніше дізнатися про роботу їх групи підтримки. Ці групи спрямовані на покращення доступу до послуг у сфері психічного здоров'я та психосоціальної підтримки. Вона включає в себе: управління проблемами, управління стресом, стратегії позитивного управління, цінності, зміцнення соціальної підтримки, надії, позитивного мислення тощо.
Цей захід допоміг учасникам отримати теоретичні знання та навички для використання в роботі з особливо вразливою категорією людей, що постраждали від стресу під час збройного конфлікту в Україні.