Прес-центр21 березня 2019, 11:03

На Попаснянщині планується будівництво спортивного дитячо-юнацького комплексу

Останнім часом у Попаснянському районі було реалізовано чимало суспільно значущих проектів. Так, в рамках модернізації районної медицини було повністю відремонтовано районну клінічну лабораторію, у Попасній відкрито патологоанатомічне відділення та стабілізаційний медичний пункт у Гірському, тривають ремонтні роботи у районній лікарні. Зазнали змін всі освітні заклади району: в них проводяться ремонтні роботи, замінюються вікна, ремонтуються дахи, закуповується нове обладнання для покращення навчального процесу тощо.
На найближчий час ще одним масштабним проектом на Попаснянщині має стати проект національно-патріотичного виховання, який передбачає реконструкцію будівлі Попаснянської загальноосвітньої школи №24 та будівництва на пришкільній території спортивного дитячо-юнацького комплексу.
За ініціативи голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна 20 березня відбулася зустріч із громадськістю та батьками учнів, що навчаються у ЗОШ №24 з метою ознайомлення із проектом. Проходила вона у шкільній актовій залі.
Сергій Шакун разом із проектантами презентував основні етапи проекту. Розпочнеться його втілення з капітального ремонту будівлі освітнього закладу. Планується не просто її відремонтувати, але й повністю переобладнати та осучаснити. Крім того, на пришкільній території планується будівництво спортивного комплексу із залами для занять всіма видами спорту, кімнатами для проведення занять патріотичного спрямування, зонами відпочинку, кімнатами тривалого перебування дітей під час районних, обласних, а, у недалекому майбутньому, і загальноукраїнських спортивних змагань, паркувальними майданчиками для автотранспорту.
Це перший проект у Луганській області такого масштабу. Впроваджуватиметься він декілька років за рахунок , але кінцевий результат має перевершити всі очікування.