Прес-центр4 грудня 2019, 15:12

На Попаснянщині привітали працівників органів місцевого самоврядування

З нагоди Дня місцевого самоврядування, яке відзначатиметься 07 грудня, сьогодні у малій актовій залі Попаснянського районного будинку культури відбулися районні урочистості.
На святі були присутні люди, які представляють інтереси жителів району у вирішенні найскладніших життєвих питань, а саме: виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник, виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков, заступник Попаснянського міського голови Михайло Табачинський, депутати районної ради та представники інших місцевих рад району, ветерани органів місцевого самоврядування, представники установ та організацій району, посадовці структурних підрозділів райдержадміністрації.
Вітаючи представників органів місцевого самоврядування, Роман Колесник підкреслив, що працівники місцевих рад району вирізняються високим професіоналізмом, цілеспрямованістю та відповідальністю за доручену справу. Також він подякував усім за самовіддану працю на благо розвитку всіх територіальних одиниць Попаснянського району та побажав усім міцного здоров’я, щастя, миру, добробуту та успіхів у подальшій роботі.
Після вітального слова він разом із Миколою Черніковим за багаторічну сумлінну працю, особисті заслуги у вирішенні питань соціально- економічного і культурного розвитку району, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування вручив кращим працівникам ОМС Почесні грамоти, Подяки, квіти та матеріальні заохочення.
Впродовж урочистостей винуватців торжества вітали творчі колективи Попаснянського районного будинку культури та Попаснянського районного будинку дитячо-юнацької творчості.