Прес-центр14 березня 2019, 16:03

На Попаснянщині привітали з профеійним святом працівників комунальної сфери

14 березня у Попаснянському районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Щороку у третю неділю березня настає професійне свято працівників комунальної служби, вони і в будні і в свята, в сонячний день і в негоду трудяться на благо кожного жителя та всієї території Попаснянського району.

Завдяки старанням цих людей ми маємо в домівках тепло, воду, світло. Своєю нелегкою роботою вони забезпечують соціальну стабільність та громадський спокій. Від них залежить наш добробут, добрий настрій, а інколи і наше здоров’я.

Привітати працівників комунальних підприємств завітали голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун та заступник Попаснянського міського голови Ірина Гапотченко. Очільник району у свої вітальній промові побажав присутнім міцного здоров’я, доброго настрою, достатку і наснаги у цій нелегкій роботі та відзначив грамотами найкращих представників комунальної сфери.

Після завершення урочистої частини всіх запрошених святковими концертними номерами привітали працівники районного будинку культури та аматорські колективи народного мистецтва Попаснянського району.