Прес-центр2 листопада 2018, 15:11

На Попаснянщині привітали з професійним святом соціальних робітників

02 листопада в Попаснянській райдержадміністрації відбулись урочистості, присвячені Дню працівника соціальної сфери, який щороку відзначається в першу неділю листопада. 
Вітати працівників прийшли керівники району та міста. 
Голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун відзначив подяками за сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйність та увагу до потреб громадян, участь у вирішенні питань покращення життя людей, усвідомлення важливості своєї праці найкращих працівників соціальної сфери. 
«Дякую вам за ваш щоденний подвиг! Спілкуватися з людьми у нинішній ситуації – складно, і не кожен розуміє, що ви також люди, які заслуговують на повагу. Адже, соціальні служби – це служби, які переймаються проблемами людей забуваючи про свої власні негаразди, із дня у день вирішують питання інших, тих хто опинився у складних життєвих ситуаціях. Соціальний працівник – це не просто людина, це покликання душі. Тож, бажаю вам і вашим родинам здоров’я, терпіння та порозуміння! Зі святом!», – подякував співробітникам соцсфери у своїй вітальній промові Сергій Шакун.
Також з професійним святом вітав винуватців торжества і Попаснянській міський голова Юрій Онищенко і виконуючий обов'язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков. Вони, після теплих привітальних слів, вручили соціальним працівникам пам’ятні подарунки та подяки. 
Наприкінці урочистої частини заходу свої музичні привітання присутнім подарували аматорські творчі колективи району.