Прес-центр5 березня 2020, 16:03

На Попаснянщині привітали жінок із Міжнародним жіночим днем

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…

З нагоди вшанування її величності Жінки в малій актовій залі Попаснянського районного будинку культури 05 березня відбулася концертна програма з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня.

Вітали зі святом і відзначили кращих із кращих жінок Попаснянщини, а також жінок-військовослужбовців, які боронять нашу землю від ворога, Подяками та квітами керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова, заступник голови Попаснянської міської ради Ірина Гапотченко та виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков.

«Жінка  кожного дня  наповнює життя  своєю ніжністю, теплом та радістю, дарує хвилини щастя, запалює у серцях кохання. Посмішками та оптимізмом  спонукає чоловіків, на благородні вчинки та високі звершення, – зазначила у вітальній промові пані Вікторія, – Вона може перевернути життя із пекла на рай. Від неї іноді залежить дуже багато в житті. Тому, бажаю Вам любові у серці, добробуту у кожному домі, миру та злагоди, успіхів у роботі та величезного жіночого щастя!» – завершила промову керівник апарату.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Несподіваним сюрпризом для всіх жінок стали квіти від народних депутатів Олександра Сухова, Сергія Шахова, Сергія Вельможного та Сергія Лукашева, які вручила після урочистої промови їх помічник Ірина Крамаренко.