Прес-центр10 cічня 2020, 16:01

На Попаснянщині проведено І районний фестиваль творчості осіб з інвалідністю «Повір у себе»

10 січня в Попаснянському районному будинку культури відбувся великий творчий концерт вихованців комунального закладу Попаснянський районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Лелека».

Проведення фестивалю відбулося за підтримки Всеукраїнського громадського об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України «Повір у себе», управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, КУ ЛОЦСКАМОФМ, ЛОМГО АМІ-СХІД та Київського об’єднання Спілки Самаритян України.

Особисто підтримати учасників фестивалю завітали почесні гості: заступник начальника-начальник відділу прийому громадян управління соціального захисту населення Попаснянської райдержадміністрації Людмила Мельник, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко та виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков. Вони привітали малечу з започаткуванням власного фестивалю, побажали їм творчих здобутків та в якості заохочення вручили їм солодкі подарунки.

Перед початком концертної програми учасники і гості фестивалю мали змогу відвідати виставку творчих робіт та поробок учнів реабілітаційного центру «Лелека».

Учасники фестивалю «Повір у себе» підготували захоплюючу програму та тішили своїх глядачів піснями, танцями та декламуванням віршів. Завершили фестиваль відзначенням юних талантів пам’ятними подарунками та подяками за участь.