Прес-центр20 березня 2019, 17:03

На Попаснянщині пройшов концерт Академічного ансамблю пісні і танцю Національної Гвардії України

У рамках гастрольного туру до п’ятиріччя створення Національної Гвардії України 20 березня у Попасній відбувся святковий концерт Академічного ансамблю пісні і танцю НГУ.
Концертна програма проходила у великій концертній залі Попаснянського районного будинку культури. На захід завітали військовослужбовці Національної Гвардії України батальйону імені генерала Сергія Кульчицького, учнівська молодь, представники культурних та медичних закладів району та місцеві жителі.
Свято пройшло цікаво, весело та вдало. Глядачі насолодилися народними та сучасними українськими піснями, які виконували Заслужені артисти України Ганна Петраш, Олексій Похвала та інші солісти ансамблю. Були у програмі також виступи і знайомого попаснянам фольклорного гурту «Душа співає».
Приємною несподіванкою для артистів стала велика кількість молодого покоління. Адже саме молодь є втіленням майбутнього України. Разом із військовими та іншими глядачами діти співали відомі пісні такі, як: «Червона рута», «Лише у нас на Україні».
Творчий колектив продемонстрував свою неймовірну артистичність, неперевершений шарм та професіоналізм, доказом чого були шалені оплески та позитивна святкова атмосфера у залі, яка залишила у артистів та глядачів гарний та святковий настрій.
Фоторепортаж: Олександр Козаков