Прес-центр4 березня 2019, 11:03

На Попаснянщині пройшов веселий Фестиваль Вареників

У другий день весни на Попаснянщині пройшов веселий Фестиваль Вареників. Чимало місцевих городян прийшло на центральну площу Миру прийняти участь у народному гулянні. Були запрошені на свято і представники районної влади – голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун і гості з області. 
Десять організацій міста представляли на розсуд суддям свої курені. Кожний з них був святково прикрашений, на столах було чимало смачних страв, напоїв, а господарі зустрічали журі веселими піснями та віршами. Не відмовилися взяти участь у святі і військові, що боронять нашу Батьківщину від ворога у Попаснянському районі. Смачна гречка із м’ясом, бутерброди та гарячий чай не оминув жоден з учасників свята.
Поки журі, до складу якого увійшли представники місцевої громадськості, гості з області та найголовніші шеф-кухарі з найкращих кафетеріїв Попасної, відвідувало святкові курені та смакувало варениками, на головній районній сцені відбувалася театралізована вистава, що чередувалася виступами місцевих аматорських колективів. 
За підсумками Фестивалю всі учасники отримали від організаторів – Попаснянської міської ради – цінні подарунки та Дипломи учасник фестивалю.