Прес-центр13 жовтня 2017, 15:10

На Попаснянщині розпочалися урочистості до Дня Захисника України

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України. Сучасна Українська держава є історичним та політичним спадкоємцем Київської Русі, козацтва, визвольного руху та тисячолітньої християнської традиції. Тому, поєднання цих чотирьох свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги народу до них. З цієї нагоди вже сьогодні, 13 жовтня, в Попаснянському районі розпочалися урочистості.
У великій концертній залі районного будинку культури пройшов святковий концерт, приурочений цим знаменним датам. На честь винуватців торжества звучали теплі, щирі слова від голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна, Попаснянського міського голови Юрія Онищенка та заступника голови Попаснянської районної ради Миколи Ченрнікова. Учнівська молодь вітала присутніх в залі військовослужбовців та представників Попаснянської районної ради ветеранів яскравими художніми номерами.
В кінці святкової програми начальник районного відділу освіти Попаснянської райдержадміністрації Марина Донцова, в рамках Всеукраїнської акції «Вітамін «С» – для героїв України», урочисто передала військовим чисельну кількість продуктів багатих на вітамін «С» та корисних для здоров’я.