Прес-центр25 жовтня 2018, 13:10

На Попаснянщині розпочався І районний тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2019".

На Попаснянщині розпочався І районний тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2019".

Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2019» проводиться на виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року. За 23 роки конкурс відкрив тисячі нових імен талановитих педагогів. Сьогодні вони зросли професійно, посіли керівні посади, отримали наукові звання та залучені до розбудови Нової української школи.

Цьогорічний конкурс в Попаснянському районі проводитиметься в 3 номінаціях: "Вчитель інклюзивного класу", "Географія" та "Захист Вітчизни".

25 жовтня для учасників району відбулося перше конкурсне випробування. Вони прийняли участь у тестуванні з фахової майстерності, де учителі початкових класів представили вміння застосовувати знання з основ інклюзивної освіти, методики навчання та особливості роботи в інклюзивних класах.

Номінація «Захист Вітчизни» об’єднав сильних духом і фізично загартованих учителів, які знають як сформувати готовність юнаків до захисту суверенітету і територіальної цілісності України.

Учителі географії для пошуку, інтерпретації і демонстрації географічних даних, використовуватимуть картографічні, статистичні та геоінформаційні ресурси.