Прес-центр22 березня 2019, 14:03

На Попаснянщині відбулась презентація першого збірника поетеси-прозаїка Наталії Михайлової

22 березня у Попаснянському районному будинку культури Наталія Михайлова презентувала публіці свій перший збірник «Світ моїх думок». До збірки  увійшли не лише вірші, а й прозаїчні твори.

До будинку культури виказати слова захоплення і привітань з приводу дебюту завітали перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник, заступник голови райдержадміністрації Карина Кошелєва, друзі, колеги та шанувальники творчості пані Наталії.

У цьому збірничку Наталія Михайлова показала свій світ, такий, яким вона його бачить та відчуває. Частину малюнків у збірнику вона н6амалювала сама. Та це, ще не всі творчі здібності письменниці, 2015 року у Мирній Долині вона створила ансамбль «Калинонька» в якому і досі співає у вільний час. Цей ансамбль повним складом завітав на презентацію і відкрив публіці чарівний світ української народної пісні.

Сама автор подякувала всім присутнім за віру в її талант та підтримку, розповіла про свою любов до всього ліричного та романтичного, адже цього так не вистачає в повсякденному житті. Пані Наталія продекламувала декілька зі своїх поезій та подарувала 10 примірників збірника Попаснянській централізованій бібліотечній системі.

Колектив Попаснянської райдержадміністрації пишається творчими здобутками нашої талановитої колеги та бажає нових творчих досягнень!