Прес-центр10 грудня 2018, 15:12

На Попаснянщині відбулося родинне спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім'я».

09 грудня у Попаснянській районній дитячо–юнацькій спортивній школі відбулося родинне спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім'я».

Захід відбувся в рамках акції «16 днів проти насильства» з ініціатив відділу освіти Попаснянської райдержадміністрації, «Попаснянського районного методичного центра» та за підтримки сектору молоді та спорту райдержадміністрації.

В змаганнях приймали участь 5 команд дружніх родин з активною життєвою позицією.

Розпочався захід з урочистого підняття державного прапора України та традиційних привітань команд, які виголосили гості турніру: завідувач сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації Едуард Гаврашенко та заступник начальника відділу освіти Валентина Шулік.

Перед жеребкуванням і початком змагань, танцювальний колектив «Конффеті» провів з учасниками та вболівальниками танцювальну розминку.

Сім’ї змагалися в 7 естафетах та спортивній вікторині. Родини демонстрували свої найкращі здібності у швидкості, спритності, влучності та злагодженость дій в естафетах, намагалися показати найкращий результат і набрати найбільшу кількість балів. Перемогу у змаганнях здобула родина Омельченко Попаснянської ЗОШ №24, саме вони представлятимуть Попаснянський район на обласних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім'я» у лютому 2019 року. Проте, в цих змаганнях не було переможених, тільки переможці, тому що, за результатами усіх конкурсів родини були нагороджені спортивним інвентарем та  грамотами у номінаціях «Сама спритна родина», «Сама дружня родина», «Сама винахідлива родина», «Сама витривала родина», «Сама кмітлива родина».

Змагання виявилися цікавими і захоплюючими, оскільки поєднували у собі спорт, розваги та  здорову конкуренцію. За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому метою даного заходу був здоровий спосіб життя та пропаганда сімейних цінностей.