Прес-центр19 грудня 2018, 18:12

На Попаснянщині відбулося урочисте відкриття головної районної Новорічної ялинки

Сьогодні, на свято Миколая на головній площі міста Попасна відбулося урочисте відкриття головної районної ялинки.

Прийняти участь у відкритті ялинки та подарувати теплі вітальні слова з нагоди свята прийшли голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, заступник Попаснянського міського голови Ірина Гапотченко та виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков.

«Вітаю усіх гостей з неперевершеним святом! Це свято вчить нас вірити в чудо, навчає милосердю, доброті та чуйності, любові до ближніх. В нашому районі створюються всі умови для того, щоб діти мали  можливість навчатися в комфортних умовах як в дитячих садках, так і в школах, отримати повноцінне харчування, не було проблем із під’їздом до шкіл, щоб кожен з вас мав  можливість   розвивати свої таланти  та здібності. Наша мета - захистити права кожної дитини, щоб вони почувалися впевнено і затишно у нашому суспільстві. Щиро бажаю усім міцного здоров’я, щедрої долі та благополуччя. Нехай Святий Миколай завжди оберігає вас, даруючи щастя, радість і надію!» – наголосив у своїй вітальній промові очільник району Сергій Шакун.

Також привітати попаснян зі святом прийшов Святий Миколай, який після вітальної промови запалив районну красуню безліччю яскравих вогників.Після відкриття головної Новорічної ялинки всі охочі водили великий святковий хоровод та мали змогу зробити яскраві новорічні фото біля сяючого оленя або у санчатах Діда Мороза. Дітлахи, що прийшли на свято приймали участь у веселих конкурсах-змаганнях, а найкмітливіші отримали солодощі та подарунки.

Завершився захід святковою дискотекою під сяючою яскравими вогниками Новорічною ялинонькою.