Прес-центр9 листопада 2018, 15:11

На Попаснянщині відбувся святковий концерт до Дня працівників культури та майстрів народних мистецтв

09 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв.

Це свято відзначається в нашій державі щорічно разом із Днем української писемності та мови. На урочистості з нагоди свята у районному будинку культури зібралися аматори народного мистецтва, керівники місцевих будинків культури, працівники бібліотечної системи, викладачі музичної школи, працівники краєзнавчого музею. Привітати зі святом до актової зали прийшло й керівництво району та міста: заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко та виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков. Вони висловлювали щирі слова вітань та вдячності працівникам культури та майстрам народного мистецтва за їх вагомий  внесок у розвиток української культури та організацію змістовного дозвілля жителів Попаснянщини.

Карина Кошелєва привітала винуватців свята не лише теплими словами, але й відзначила кращих представників культурної сфери району подяками за плідну і сумлінну працю на культурній ниві та, скориставшись нагодою, привітала Попаснянський районний будинок культури із 65-річчям, вручивши подарунковий сертифікат на 30000 тисяч гривень.

Супроводжувалися привітання творчими номерами аматорських колективів району. Глядачі були у захваті від концертних номерів та отримали масу задоволення.