Прес-центр3 cічня 2020, 20:01

На Попаснянщині відбувся святковий концерт за участю відомих українських вокалістів.

До Попасної привітати з новорічним святами військовослужбовців та мешканців прифронтового міста завітали фіналіст проекту «Голос країни» Арсен Мірзоян та лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський.

03 січня у великій залі Попаснянського районного будинку культури зібралося чимало охочих насолодитися концертною програмою відомих українських співаків.

Виступ артистів у Попасній відбувся на запрошення 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Разом з Арсеном та Олександром 27 грудня в тур сходом країни також вирушив соліст гурту «NRavitsa Planet» Іван Марунич.

Під час концерту Олександр Положинський зазначив: «Ми вирушили в цей тур, саме напередодні новорічних свят, щоб принести у ці дні хлопцям, які боронять суверенітет нашої держави – трошки свята та позитивних емоцій».

Троє неперевершених вокалістів впродовж двох с половиною годин дарували глядачам свої музичні твори. В залі панувала тепла дружня атмосфера, не стихали оплески, а посмішки глядачів не сходили з облич ні на мить.

По завершенню заходу глядачі стояли в черзі, щоб висловити особисту вдячність за подаровані враження та зробити фото на згадку.

Попаснянська райдержадміністрація дякує, Арсену Мірзояну, Олександру Положинському та Івану Маруничу за прекрасну творчу атмосферу, неперевершену енергетику та сподіваймося на нові зустрічі!