Прес-центр12 лютого 2018, 19:02

На Попаснянщині відкрили спортивний комплекс

У місті Попасна запрацював спортивний комплекс «Локомотив», у якому проводитимуть заняття з міні-футболу, баскетболу, волейболу, боротьби та фітнесу.

У день відкриття комплексу, 10-го лютого, у ньому провели перший районний турнір з футзалу. На заході були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Проскурко, міський голова Юрій Онищенко, представники громадської спілки Луганської обласної федерації футболу Ігор Шопін та Геннадій Сушко, завідувач сектору молоді та спорту Едуард Гаврашенко.

«Відтепер діти та дорослі матимуть можливість проводити свій вільний час тут, розвиваючи свої здібності та загартовуючи характер. Ми комплексно підходимо до розвитку фізкультури та спорту в районі, створюючи умови для повноцінного фізичного виховання», – зауважив під час привітального слова Віталій Проскурко.

Реконструкція комплексу розпочалась восени 2017 року. Нові тренажери, добудований другий поверх та капітальний ремонт існуючих приміщень було виконано менше ніж за пів року.

Під час проведення змагань з футзалу, в яких прийняли участь сім команд установ та організацій міста, гості вітали їх із цією значною подією та вручали подарунки і сувеніри.

За словами Онищенка, заняття у спортивному комплексі «Локомотив» для учнів місцевої ДЮСШ, учнів шкіл та учасників аматорських спортивних команд будуть безкоштовними.

До  речі, це третій спортивний заклад, який було відкрито в районі на минулому тижні.