Прес-центр5 грудня 2018, 15:12

На Попаснянщині відсвяткували День місцевого самоврядування

В Україні 07 грудня відзначається День місцевого самоврядування – професійне свято тих, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

Напередодні цього свята, 05 грудня, в Попаснянському районі вшановували працівників місцевого самоврядування. В малій актовій залі Попаснянського районного будинку культури зібралися ті, хто представляє інтереси жителів району у вирішенні найскладніших життєвих питань, забезпечує позитивні зміни в суспільстві, гарантує стабільний розвиток рідного краю.

У вітальному слові голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун подякував присутнім за їхню сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність, відповідальність та побажав і надалі працювати разом, як єдиний механізм, щоб розвивати наш район і нашу область.

Також зі святом присутніх вітали Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков, виконуюча обов’язки голови, секретар Гірської міської ради Тетяна Пєнкіна.

За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування Попаснянщини, активну участь у вирішенні нагальних проблем керівний склад району нагородив представників органів місцевого самоврядування Почесними грамотами, матеріальними заохоченнями. Не залишились осторонь і районні колективи художньої самодіяльності – вони подарували винуватцям торжества святкові виступи.