Прес-центр18 березня 2019, 10:03

На Попаснянщині відсвяткували п’яту річницю батальйону Кульчицького

На Попаснянщині відсвяткували п’яту річницю з дня створення батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала Сергія Кульчицького.
15 березня з метою привітати іменинників у великій залі Попаснянського районного будинку культури зібралося чимало гостей.
Вітати бійців батальйону завітали заступник командувача Операції об’єднаннях сил, генерал-лейтенант Олег Грунтковський, заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко, голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, їхні побратими із 54-ї бригади та танкового батальйону «Звіробій», волонтери і мешканці міста Попасна.
У річницю створення батальйону нацгвардійцям вручили пам'ятні відзнаки, нагрудні знаки, медалі, подарунки, грамоти, та подяки за особисту мужність і відвагу, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, за високі показники бойової готовності та відмінне ставлення до виконання своїх обов'язків.
Також бійців особисто привітав та нагородив відзнаками і грамотами очільник району Сергій Шакун. У своїй промові він висловив іменинникам слова вдячності за небайдужість до долі нашої держави та побажав бійцям батальйону імені Кульчицького козацького здоров’я і завжди бути принциповими у своїх переконаннях та міцно стояти плечем до плеча у боротьбі за територіальну цілісність і незалежність нашої святої української землі.
Неперевершену святкову атмосферу у залі підтримували запальні виступи артистів з Харківщини. Під час заходу теплі слова привітань не припиняли лунати з вуст присутніх, сподіваємося, що святкування п'ятої річниці батальйону надовго залишиться в пам'яті бійців і завжди викликатиме щиру усмішку на їх обличчі.