Прес-центр25 серпня 2019, 11:08

На Попаснянщині відзначили День Державного Прапора України та День Незалежності

Ввечері 23 серпня на площі Миру продовжилося святкування одних з найголовніших державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України. 
Вітати попаснян зі святом прийшли виконуюча обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва, Попаснянській міський голова Юрій Онищенко, виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков. У вітальній промові Карина Кошелєва наголосила на важливості цих дат для українського народу та акцентувала увагу присутніх на тому, що здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній українській землі. Вона побажала присутнім наснаги, миру та щедрої долі в ім’я соборної, незалежної, демократичної процвітаючої країни. 
Керівництво району та міста з нагоди свят нагородило кращих представників Попаснянщини за вагомий внесок у розбудову незалежної української держави, значні трудові здобутки, високий професіоналізм, відданість справі розвитку і зміцнення Попаснянського району почесними грамотами. Серед нагороджених були й приватні підприємці, й представники місцевого самоврядування, й освітяни, й громадські діячі, й найкращі працівники різних виробничих галузей. Окремим блоком пройшло нагородженням військовослужбовців, що боронять нашу країну на її східних рубежах.
Свої музичні вітання всім, хто зібрався на площі, дарували художні колективи Попаснянського районного будинку культури. Дітлахи розважалися на атракціонах, працювали точки роздрібної торгівлі.
Завершилося свято запальною пінною вечіркою, яку провели для попаснян відомі українські DJ. 
Фото зі свята можна переглянути за посиланням:https://www.facebook.com/pg/ppsrda/photos/?tab=album&album_id=2439233023...