Прес-центр15 листопада 2019, 14:11

На Попаснянщині відзначили кращих працівників сільськогосподарських формувань району

Кожну третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства.

На передодні цієї дати, 15 листопада працівники сільськогосподарської галузі зібралися у Попаснянському районному будинку культури, щоб відзначити своє професійне свято.

Виконуючий обов’язки голови  Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник подякував всім аграріям району, усім, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається та долучався до важливих аграрних справ, та побажав усім працівникам та ветеранам сільського господарства міцного здоров’я та щастя, сімейного затишку та благополуччя, мирного неба та Божого благословення, втілення в життя усіх планів, задумів та сподівань на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту Попаснянщини. Також з вітальною промовою до учасників святкового дійства зверталися  начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Олександр Зуй та виконуючий обов’язки голови районної ради Микола Черніков.

За сумлінну працю, відданість справі та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, кращих працівників сільськогосподарських формувань району та галузі було відзначено подарунками і почесними подяками Попаснянської райдержадміністрації та районної ради.

В цей день для працівників  сільськогосподарської галузі району звучали щирі побажання і музичні вітання від працівників районного будинку культури та дитячих творчих колективів.