Прес-центр30 вересня 2020, 12:09

На Попаснянщині відзначили найкращих освітян

30 вересня у великій залі Попаснянської районної школи мистецтв відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя. З вітальними словами до присутніх освітян району звернулися керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова, голова Попаснянської ради Юрій Онищенко, в.о. голови Попаснянської районної ради Микола Черніков, начальник відділу культури, молоді, спорту та освіти райдержадміністрації Едуард Гаврашенко разом із заступником Оленою Сухомлін, представники районного комітету профспілки працівників освіти та інші.
Вікторія Попова зазначила, що День вчителя – це дійсно всенародне свято, адже немає в суспільстві жодної людини, яка б досягнувши найменших висот, не була б вдячна своїм вчителям. Також вона подякувала освітянам за високий рівень організації та проведення в районі дистанційного навчання під час карантину для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.
«Сьогоднішні урочистості відбуваються у православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож, бажаю Вам віри у свої сили, у своїх рідних та близьких, надії на краще, подолання всіх негараздів та любові у всіх її проявах, бо це – найголовніша рушійна сила у всіх сферах життя», – завершила свій виступ пані Вікторія.
За багаторічну сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, відданість своїй справі та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти найкращих педагогів було нагороджено Грамотами та подяками районної державної адміністрації, відділу культури, молоді, спорту та освіти.
До вітань долучилися вихованці Попаснянського районного будинку дитячої та юнацької творчості, які подарували всім присутнім чудові музичні композиції та святковий настрій.