Прес-центр8 листопада 2019, 16:11

На Попаснянщині відзначили Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв

На урочистості з нагоди свята у районній школі мистецтв зібралися аматори народного мистецтва, керівники місцевих будинків культури, працівники бібліотечної системи, викладачі музичної школи, працівники краєзнавчого музею. Привітати зі святом до актової зали прийшло й керівництво району та міста: заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва, керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова, заступник Попаснянського міського голови Ірина Гапотченко та виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков. Вони висловлювали щирі слова вітань та вдячності працівникам культури та майстрам народного мистецтва за їх вагомий  внесок у розвиток української культури та організацію змістовного дозвілля жителів Попаснянщини.

Керівники району та міста привітали винуватців свята не лише теплими словами, але й відзначили кращих представників культурної сфери району подяками, грамотами та цінними подарунками.

Супроводжувалися привітання різноманітними музичними та творчими номерами. Глядачі були у захваті від концертних номерів та отримали від святкового заходу масу задоволення.