Прес-центр18 грудня 2017, 16:12

На Попаснянщину приїхала мобільна виставка японської фотографії

Вже протягом місяцю Луганщиною крокує мобільна виставка японської фотографії. Розпочата 17 жовтня в обласному центрі, завершує вона свою подорож в Попаснянському районі. З 18 по 21 грудня всі бажаючі – місцеві жителі та гості – зможуть відвідати фотовиставку в Попаснянській районній дитячій школі мистецтв на другому поверсі в фойє.

Можливість ближче познайомитися з японською культурою відбулася за підтримки посольства Японії в Україні та Програми розвитку ООН. Адже, саме 2017 рік Указом Президента України Петра Порошенко визнано роком Японії.

На урочисте відкриття виставки, яке відбулося сьогодні о 14 годні, завітали й представники Попаснянської райдержадміністрації на чолі із керівництвом.  Вражені художньою майстерністю авторів фото, присутні спостерігали поєднання традиційних елементів і особливостей сучасного японського суспільства водночас: фрагменти японської культури, побуту, природи.

25 грудня фотовиставка повернеться до Сєвєродонецька та буде розміщена як постійно діюча експозиція у будівлі Луганської облдержадміністрації.