Прес-центр10 липня 2019, 11:07

На Попаснянщину з плановим робочим візитом завітала Перший заступник Міністра юстиції України Олена Сукманова

10 липня у Попаснянському районному відділі ДРАЦС відбулася урочиста реєстрація шлюбу військовослужбовців батальйону «Донбас» Олександра та Світлани. Окрім свідків та бойових побратимів на їх весіллі була присутня Перший заступник Міністра юстиції України Олена Сукманова. Саме їй сьогодні, випала нагода вручити молодятам їх перший спільний документ – свідоцтво про шлюб.

«Дороге молоде подружжя! Вітаю вас з днем весілля та бажаю величезної дружби у стосунках, адже тільки дружба і розуміння роблять любов більш міцною і гарячою. Нехай ваше весілля стане першим кроком у світле велике майбутнє, де ваша сім’я стане справжнім зразком для наслідування. Та сподіваюся, що наступний спільний документ, який ви отримаєте буде свідоцтво про народження», – зазначила Олена Сукманова.

Наступним до районного відділу ДРАЦС на святкування перлинового весілля завітало подружжя Синиця. Святкуючи річницю Валерій та Олена знову пройшли через церемонію реєстрації шлюбу та в знак єдності і любові стали на весільний рушник, який сумлінно зберігали всі 30 років подружнього життя.

Після урочистої церемонії Олена Сукманова привітала ювілярів зі святом і вручила подружжю пам’ятний подарунок та квіти.