Прес-центр28 серпня 2018, 15:08

На Попаснянщину завітала студія «Новаторфільм» Києва

Днями талановита команда студії «Новаторфільм» (режисер Степан Коваль) завітала до Попаснянського району. Зустрітися із дітьми району приїхали Євгеній та Світлана Конощук і Вадим Субботкін. До речі, Світлана Конощук – талановита українська письменниця, сценаристка, драматургиня і художниця, яка під псевдонімом Лана Ра вже тривалий час пише цікаві п’єси для дітей.

Спілкування відбувалося у невимушеній атмосфері в лекційній залі Попаснянського районного будинку культури. Після того, як актор студії емоційно прочитав книжку «Щоденник котячих мандрів», присутні переглянули анімаційний серіал «Моя країна Україна», співавтором якого є пані Лана. Після перегляду учасники студії дуже цікаво розповіли про творчий анімаційний процес.

Діти залишилися у захваті від побаченого та домовилися підтримувати зв'язок зі студією та слідкувати зі її творчими доробками у соціальній мережі Facebooke. А всі бажаючи також можуть долучитися до цього процесу підписавшись на оновлення сторінки «Новотворфільм» у цій соціальній мережі або додавши до друзів пані Лану (https://www.facebook.com/svetlana.konoshchuk
https://www.facebook.com/Novatorfilm).
Попаснянська райдержадміністрація щиро дякує учасникам студії «Новотвірфільм» за цікаву подорож по Україні за допомогою анімації та радо чекає в гості.