Прес-центр9 жовтня 2017, 16:10

На Попаснянщину знову завітали медики-добровольці

09 жовтня до Попаснянського району завітали лікарі-добровольці від Першого Добровольчого Медичного Шпиталю імені Миколи Пирогова під керівництвом віце-президента-головного лікаря Дмитра Вернигора та провідного редактора Державного управління справами Президента України Володимира Грішина. 

Цього разу до складу лікарів-добровольців увійшли для надання медично-консультативної допомоги: кандидат медичних наук, лікар кардіохірург вищої категорії Київського інституту Серця Віктор Шевченко, лікар-кардіолог вищої категорії Київського інституту Серця Оксана Крот, отоларинголог державного підприємства «МедБуд» Юлія Паскевич.

Лікарі, під час огляду пацієнтів, надавали якісну медично-профілактичну допомогу та в кожному окремому випадку консультували з приводу попередження ускладнень. Прийом проводився на базі Комунальної установи «Попаснянська центральна районна лікарні» абсолютно безкоштовно.

Разом з лікарями-добровольцями до нашого району також завітали з благословенням храму на честь Всіх Святих Воїнів з міста Києва служителі Храму, а також київські артисти. В Попаснянській багатопрофільній гімназії №25 артисти провели незабутній концерт для учнів середніх та старших класів, а також подарували пам’ятні сувеніри – зроблені власноруч діточками разом з їх батьками з міста Києва парасольки, як символи Миру, Благополуччя та Єдності.