Прес-центр19 грудня 2019, 19:12

На свято Миколая у Попаснянському районі відбулося урочисте відкриття головної Новорічної ялинки

Сьогодні, на свято Миколая, на головній площі міста Попасна відбулося урочисте відкриття Новорічної ялинки району.

Привітати попаснян і гостей міста та прийняти участь у святковому дійстві прийшли виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман Колесник, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко та виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков.

«Від щирого серця вітаю вас з Днем Святого Миколая! Це особливе свято вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього діти, навчає милосердю, доброті, чуйності та любові до ближніх. Українці завжди шанували Миколая Чудотворця, заступника простих людей, покровителя та вихователя дітей. Це свято приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання, а маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Любі діти! Зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу! Бажаю  всім миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла – поділився запалом передноворічної енергії під час святкової промови Роман Колесник.

Також привітати попаснян зі святом прийшов Святий Миколай, який після вітальної промови запалив районну красуню безліччю яскравих вогників.

Після відкриття головної Новорічної ялинки, всі охочі приймали участь у веселих конкурсах-змаганнях, водили хороводи, а найкмітливіші отримали солодощі та подарунки. Завершився захід святковою дискотекою під сяючою яскравими вогниками Новорічною ялинонькою.