Прес-центр24 грудня 2020, 15:12

На засіданні колегії обласної держадміністрації затвердили обласний бюджет на 2021 рік

Сьогодні, 24 грудня, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко взяв участь у засіданні обласної колегії, яку було проведено у форматі відеозв’язку під керівництвом голови Луганської облдержадміністрації Сергія Гайдая.

Заслухавши доповідь директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Тетяни Анікієвої про проєкт обласного бюджету на 2021 рік, членами колегії було прийнято рішення про його затвердження.

Також в ході засідання колегії розглянуто та затверджено Програму економічного і соціального розвитку Луганської області на 2021-2023 роки.

Метою Програми є забезпечення розвитку реального сектору економіки, поліпшення якості життя населення, зменшення негативних соціально-економічних наслідків, які виникли в області.

За словами голови облдержадміністрації Сергія Гайдая, виконання завдань Програми дозволить досягти повернення до стриманого економічного зростання, позитивної динаміки розвитку реального сектору економіки і на цій основі поліпшити якість життя населення, максимально зменшити негативні соціально-економічні наслідки, які виникли із поширенням коронавірусу.