Прес-центр4 травня 2018, 15:05

Напрацьовано подальші вектори співпраці з іншими регіонами України

На поточному тижні, відповідно до перспективного плану роботи, в Попаснянській райдержадміністрації пройшли дві наради з питань подальшої співпраці з іншими регіонами України.

Зокрема, 03 травня начальник відділу освіти Попаснянської райдержадміністрації Марина Донцова провела нараду з питань підготовки проектів розвитку співробітництва в галузі освіти між Луганською та Львівською областями. На порядку денному обговорювалося розпорядження голови облдержадміністрації Юрія Гарбуза від 29.03.2018 року №251 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету». За підсумками наради бажання приймати участь в конкурсі висловили опорний навчальний заклад «Попаснянська ЗОШ №1», Золотівська багатопрофільна гімназія, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів селища Лисичанського та Попаснянський районний будинок дитячої та юнацької творчості.

04 травня відбулася нарада з приводу подальшої співпраці Попаснянського та Костопільського районів. Участь в нараді прийняли посадовці апарату райдержадміністрації. Вони обговорили можливі спільні заходи, які проводитимуться в літній період, їх формат та учасників. Також присутні обсудили формат привітань костопільчан з Днем Перемоги.