Прес-центр11 травня 2019, 08:05

Навчальний курс для представників бізнесу стартує на Луганщині

Фондом Василя Хмельницького K. Fund  започатковано проект  «Школа малого і середнього підприємництва» (Школа МСП), націлений на сприяння розвитку підприємництва в Україні та розрахований на слухачів із різним рівнем досвіду, які мають можливість у стислі терміни отримати актуальні знання та практичні навички ведення власного бізнесу.

Проведення занять в Школі МСП у м. Сєвєродонецьку відбудеться у період  з 27 травня по 1 червня 2019 року за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78 Б , Центр розвитку місцевого самоврядування в Луганській області.

Взяти участь у проекті зможуть як уже досвідчені підприємці, так і ті хто лише мають бізнес-ідею та мріють її втілити. Програма передбачає інтенсивний курс із основ фінансового, маркетингового, операційного, управлінського напрямів організації підприємницької діяльності. Метою навчання є розробка бізнес-плану для вже існуючого або нового підприємства. Водночас, представники бізнесу отримають консультативну підтримку від фахівців провідних українських бізнес-шкіл, а також можливість долучитись до однодумців бізнес-спільноти.

Заявки на участь у навчальному курсі приймаються за посиланням: https://forms.gle/qFNiB4grxkcp5bSy5.

За більш детальною інформацією звертатись до контактної особи за телефоном 050 7099007 (Юлія) або за посиланням https://mspschool.com.ua/.