Прес-центр12 квітня 2018, 13:04

Навчально-освітні заклади Попаснянського району готуються до кінця навчального 2017-2018 року

12 квітня пройшла чергова робоча нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Попаснянського району під головуванням очільника району Сергія Шакуна. Також до участі у нараді запросили засновника і завідувача кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті, вченого-педагога, доктора педагогічних наук, професора, фахівця у галузі професійної освіти Національного університету біоресурсів та природокористування України Ніну Тверезовська.

Перед розглядом питань порідку денного, слово було надано Ніні Трохимівні. Вона презентувала присутнім вищий навчальний заклад, в якому викладає та поінформувала про критерії вступу для всіх бажаючих у 2018 році.

Потім присутні розглянули питання порядку денного. Зокрема, обговорювалася організація закінчення навчального року, підготовка та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, підведення підсумків навчального року, моніторинг якості знань учнів, організація літньої оздоровчої компанії тощо.

Наприкінці наради відбулася церемонія нагородження керівників закладів освіти, які посіли призові місця у IX Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018» та інші заклади, які отримали за свою роботу листи подяки, дипломи та сертифікати від громадських організацій, благодійних фондів та інших освітніх установ.