Прес-центр22 cічня 2018, 16:01

«Нехай нерозмежованою залишиться навіки!»

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає день 22 січня 1919 року – день Соборності України. До цієї значної події, з метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення цієї урочистої події Попаснянська дитяча бібліотека для учнів 5, 6 та 11 класів Попаснянської загальноосвітньої школи № 24 провела виховний захід «Нехай нерозмежованою залишиться навіки!» 
Цей захід поглибив знання дітей про історію виникнення свята Соборності України, викликав патріотичні почуття та повагу до рідної країни.
Присутні дізналися про становлення і розвиток українського національного державотворення, про Акт Злуки, який спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу. Дуже цікавим моментом для дітей виявилась сценка про Україну та трьох її синів, в якій вони залюбки прийняли активну участь. Наприкінці заходу учасники переглянули відеофільми «Велика злука УНР і ЗУНР» та «Акт злуки відтворення історичної правди».