Прес-центр19 грудня 2017, 20:12

Новорічні свята розпочато!

Сьогодні, на свято Миколая, на головній площі міста Попасна відбулося урочисте відкриття Новорічної ялинки району. Привітати попаснян і гостей свята та прийняти участь у святковому дійстві прийшли голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко та перший заступник голови Попаснянської районної ради Микола Черніков.

«Вітаю усіх гостей з неперевершеним святом! Я, як і більшість попаснян, прийшов на відкриття ялинки зі святковим настроєм і сподіваюсь, що кожний наступний рік буде кращий за попередній, не дивлячись ні на які перепони. Бажаю вам нових успіхів, нових досягнень і нових зустрічей!» – поділився запалом передноворічної енергії під час святкової промови Сергій Шакун і в урочистій атмосфері разом із Юрієм Онищенком вручив директорам освітніх закладів подарункові сертифікати.

Крім того, попаснянську малечу привітали зі святом та подарували іграшки офіцери цивільного-військового співробітництва.

З великою радістю дітвора зустрічала Святого Миколая і Зиму. Після відкриття головної Новорічної ялинки, всі охочі приймали участь у веселих конкурсах-змаганнях, водили хороводи, а найкмітливіші отримали солодощі та подарунки. Завершився захід святковою дискотекою під сяючою яскравими вогниками Новорічною ялинонькою.